ARTIKUJ HULUMTUES

Produkte vizive

SPAK përballë krimit dhe presionit
00:15:47
SPAK përballë krimit dhe presionit
0 views
Vota e Diasporës
00:15:42
Vota e Diasporës
0 views
Turizëm në ujëra të ndotura
00:17:19
Turizëm në ujëra të ndotura
0 views
Rikthimi i Dezinsektimit
00:15:12
Rikthimi i Dezinsektimit
0 views
Shtëpi në plazh! Po çmimet?
00:15:14
Shtëpi në plazh! Po çmimet?
0 views
Pa-siguria në Punë
00:16:24
Pa-siguria në Punë
0 views
Stoku i dosjeve të drejtësisë
00:15:00
Stoku i dosjeve të drejtësisë
0 views
Kosto e arresteve me burg
00:15:37
Kosto e arresteve me burg
0 views
Braktisja e blegtorisë
00:13:53
Braktisja e blegtorisë
0 views
Ligji 7501 dhe kaosi i pronave
00:17:29
Ligji 7501 dhe kaosi i pronave
0 views
Të pambrojtur përballë zjarrit
00:15:45
Të pambrojtur përballë zjarrit
0 views
Universitetet nën efektin e emigracionit
00:16:43
Universitetet nën efektin e emigracionit
0 views
Apartamentet, rriten çmimet, por ulen shitjet!
00:16:47
Apartamentet, rriten çmimet, por ulen shitjet!
4 views
Ku shkojnë paratë e studentëve?
00:15:45
Ku shkojnë paratë e studentëve?
2 views
Elektrikja si zgjidhje ndaj ndotjes
00:16:06
Elektrikja si zgjidhje ndaj ndotjes
3 views
Turizmi përballë mbeturinave
00:14:09
Turizmi përballë mbeturinave
1 views
A po dobesohet parlamentarizmi?
00:16:48
A po dobesohet parlamentarizmi?
0 views
Shifrat e frikshme të inkriminimit, a po vetpastrohet policia?
00:15:15
Shifrat e frikshme të inkriminimit, a po vetpastrohet policia?
0 views
Vizioni Turistik i Shqipërisë
00:15:32
Vizioni Turistik i Shqipërisë
0 views
Media dhe vetërregullimi
00:16:20
Media dhe vetërregullimi
0 views
Rikthim tek lojrat e fatit
00:15:57
Rikthim tek lojrat e fatit
3 views
Sezoni turistik 2024: Viti i provës
00:15:11
Sezoni turistik 2024: Viti i provës
0 views
31 MINUTA – Talentet, eksod në heshtje
00:14:33
31 MINUTA – Talentet, eksod në heshtje
3 views
31 MINUTA – Bilanci i reformës territoriale
00:16:33
31 MINUTA – Bilanci i reformës territoriale
0 views
31 MINUTA – Të raportosh… për veten
00:14:11
31 MINUTA – Të raportosh… për veten
1 views
Konsultimi Publik
00:30:59
Konsultimi Publik
1 views
Rritja diskriminuese e pagave
00:29:14
Rritja diskriminuese e pagave
1 views
Shteti përballë pushtetit
00:10:12
Shteti përballë pushtetit
0 views
Drejtësi dhe tendera
00:28:54
Drejtësi dhe tendera
0 views
Bujqësia me para veresie
00:30:54
Bujqësia me para veresie
0 views
Sinjalizo
Sinjalizo
11 views
E ardhmja e zymtë e pensioneve
29:45
E ardhmja e zymtë e pensioneve
3 views
Kush do t’i presë turistët?
30:08
Kush do t’i presë turistët?
2 views
Superleku që fundosi euron
30:45
Superleku që fundosi euron
2 views
Tregtimi i mallrave të falsifikuara
16:47
Tregtimi i mallrave të falsifikuara
1 views
Infermieria, “Green Card” për në Europë
11:14
Infermieria, “Green Card” për në Europë
1 views
Pakti për Universitetin, 5 vite më pas
30:29
Pakti për Universitetin, 5 vite më pas
1 views
Vendimet e pa zbatuara të Strasburgut
29:49
Vendimet e pa zbatuara të Strasburgut
1 views
Braktisja e Bujqësisë (Pjesa 2)
19:53
Braktisja e Bujqësisë (Pjesa 2)
0 views
Braktisja e Bujqësisë (Pjesa 1)
21:32
Braktisja e Bujqësisë (Pjesa 1)
0 views
Vota e munguar e diasporës (pjesa 2)
16:54
Vota e munguar e diasporës (pjesa 2)
1 views
Vota e munguar e diasporës (pjesa 1)
14:14
Vota e munguar e diasporës (pjesa 1)
0 views
Abuzim me peshore
15:56
Abuzim me peshore
1 views
Zjarre dhe përmbytje
20:08
Zjarre dhe përmbytje
0 views
Kanabisi Mjekësor “Made in Albania”
29:13
Kanabisi Mjekësor “Made in Albania”
2 views
Kanabisi, modeli maqedonas
29:01
Kanabisi, modeli maqedonas
1 views
Qershorët e qeseve
11:01
Qershorët e qeseve
1 views
Banorët e 5 Majit
24:37
Banorët e 5 Majit
0 views
Amnistia fiskale, para emigrantësh apo trafikantësh?
32:45
Amnistia fiskale, para emigrantësh apo trafikantësh?
0 views
Rënia e “Kafes së Madhe” në Shkodër, rreziku ndaj godinës ikonë
14:49
Rënia e “Kafes së Madhe” në Shkodër, rreziku ndaj godinës ikonë
0 views
Zgjedhjet para gjyqit
14:56
Zgjedhjet para gjyqit
1 views
Siguria rrugore e cunguar/  Në Shqipëri nuk ka auditim të sinjalistikës rrugore
15:41
Siguria rrugore e cunguar/ Në Shqipëri nuk ka auditim të sinjalistikës rrugore
0 views
Ndërtimet pa leje në bregdet
14:59
Ndërtimet pa leje në bregdet
0 views
Ndikimi turk në Shqipëri
26:49
Ndikimi turk në Shqipëri
0 views
“DefenderEurope21” , the historic exercise that put Albania’s capabilities to the test
29:57
“DefenderEurope21” , the historic exercise that put Albania’s capabilities to the test
0 views
“DefenderEurope21”, stërvitja historike që vuri në provë aftësitë e Shqipërisë
29:57
“DefenderEurope21”, stërvitja historike që vuri në provë aftësitë e Shqipërisë
0 views
Vlerësimet e vëzhguesve vendore për zgjedhjet e 25 prillit
14:38
Vlerësimet e vëzhguesve vendore për zgjedhjet e 25 prillit
1 views
Shërbimi delivery
15:20
Shërbimi delivery
1 views
Vaksinimi/ Si janë përgjigjur shqiptarët kësaj fushate?
11:52
Vaksinimi/ Si janë përgjigjur shqiptarët kësaj fushate?
0 views
Pandemia/ A e kemi arritur imunitetin e tufës?
15:20
Pandemia/ A e kemi arritur imunitetin e tufës?
0 views
Procesi i votimit
7:19
Procesi i votimit
0 views
Intervistë me kreun e KQZ-së, Ilirian Celibashi
21:31
Intervistë me kreun e KQZ-së, Ilirian Celibashi
0 views
Parku i Besimit
9:40
Parku i Besimit
0 views
Ura pa këmbë/ Monument kulture në rrezik zhdukje
15:41
Ura pa këmbë/ Monument kulture në rrezik zhdukje
0 views
Biblioteka Kombëtare drejt rrënimit
10:31
Biblioteka Kombëtare drejt rrënimit
2 views
Verifikimi i listave për kandidatët për zgjedhjet e 25 prillit
17:40
Verifikimi i listave për kandidatët për zgjedhjet e 25 prillit
0 views
Dekriminalizimi
28:16
Dekriminalizimi
0 views
Zgjedhjet në Kosovë
17:04
Zgjedhjet në Kosovë
0 views
Përmbytjet në Shkodër
12:20
Përmbytjet në Shkodër
0 views
Sa të realizueshme janë politikat ekonomike të propozuara, flasin ekspertët
27:54
Sa të realizueshme janë politikat ekonomike të propozuara, flasin ekspertët
0 views
A ia vlejti bojkoti i futbollit për rreth 3 muaj nga anëtarët e Ligës?
11:15
A ia vlejti bojkoti i futbollit për rreth 3 muaj nga anëtarët e Ligës?
0 views
Mungesa e trotuarit rrezik për qytetarin
16:16
Mungesa e trotuarit rrezik për qytetarin
0 views
Intervistë ekskluzive me drejtuesin e SPAK, Arben Kraja
32:16
Intervistë ekskluzive me drejtuesin e SPAK, Arben Kraja
0 views
Ku humbi ishulli i Beratit? 5 vite më pas çfarë ndodhi me projektin e bujshëm të qeverisë
16:17
Ku humbi ishulli i Beratit? 5 vite më pas çfarë ndodhi me projektin e bujshëm të qeverisë
0 views
Guroret në Krujë dhe Urë Vajgurore
13:14
Guroret në Krujë dhe Urë Vajgurore
0 views
Aktivitetet politike në pandemi/ Rregullat veç në letër, në sheshe jo
14:33
Aktivitetet politike në pandemi/ Rregullat veç në letër, në sheshe jo
0 views
Pandemia te romët/  Sa janë ndihmuar të varfrit gjatë karantinës?
15:12
Pandemia te romët/ Sa janë ndihmuar të varfrit gjatë karantinës?
0 views
Zgjedhjet në Amerikë
19:22
Zgjedhjet në Amerikë
0 views
Si po e përjeton Shqipëria valën e dytë nga Pandemia Covid-19
12:11
Si po e përjeton Shqipëria valën e dytë nga Pandemia Covid-19
0 views
Tirana, parkimi dhe trafiku!
10:35
Tirana, parkimi dhe trafiku!
0 views
Spitali i parë në Shqipëri dedikuar trajtimit të Covid-19
19:51
Spitali i parë në Shqipëri dedikuar trajtimit të Covid-19
0 views
Industritë nxjerrëse dhe dëmet që shkaktojnë në mjedis
17:59
Industritë nxjerrëse dhe dëmet që shkaktojnë në mjedis
0 views
COVID-19, Shefja e epidemiologjisë: Të infektuarit po shkelin karantinën
11:35
COVID-19, Shefja e epidemiologjisë: Të infektuarit po shkelin karantinën
0 views
Kampionati Kombëtar i Futbollit
11:28
Kampionati Kombëtar i Futbollit
0 views
Kodi Zgjedhor! Kush fitoi dhe kush humbi?
10:52
Kodi Zgjedhor! Kush fitoi dhe kush humbi?
0 views
Komuniteti egjiptian, sfidat e jetës dhe lufta për të mbijetuar
9:49
Komuniteti egjiptian, sfidat e jetës dhe lufta për të mbijetuar
0 views
Çfarë po ndodh me Operacionin “Forca e Ligjit?
19:41
Çfarë po ndodh me Operacionin “Forca e Ligjit?
0 views
Procesi i ‘Hapjes së Listave’
31:02
Procesi i ‘Hapjes së Listave’
0 views
COVID-19, intervistë ekskluzive me Ministren e Shëndetësisë Manastirliu
16:34
COVID-19, intervistë ekskluzive me Ministren e Shëndetësisë Manastirliu
0 views
COVID-19, problem zbatimi i masave dhe protokollit ekzistues
12:51
COVID-19, problem zbatimi i masave dhe protokollit ekzistues
0 views
Beteja e komunitetit rom për materialet e riciklueshme!
12:35
Beteja e komunitetit rom për materialet e riciklueshme!
0 views
12.5 orë me ujë të pijshëm në ditë!
12:13
12.5 orë me ujë të pijshëm në ditë!
0 views
Ajri në Tiranë para dhe gjatë pandemisë, çfarë ndodhi pas rihapjes?!
12:04
Ajri në Tiranë para dhe gjatë pandemisë, çfarë ndodhi pas rihapjes?!
0 views
Pandemia COVID-19
14:24
Pandemia COVID-19
0 views
COVID-19/ A do të mund të bëjmë pushime këtë sezon?
5:46
COVID-19/ A do të mund të bëjmë pushime këtë sezon?
0 views
Koronavirusi, intervistë me shefin e mikrobiologjisë
7:03
Koronavirusi, intervistë me shefin e mikrobiologjisë
0 views
Rreziku nga shpopullimi i fshatrave
9:41
Rreziku nga shpopullimi i fshatrave
0 views
Projekti i harruar për Shkumbinin!
14:21
Projekti i harruar për Shkumbinin!
0 views
Koronavirusi! A është Shqipëria e përgatitur?
8:16
Koronavirusi! A është Shqipëria e përgatitur?
0 views
Fshati pa rrugë, banorët kalojnë lumin me kavo!
16:50
Fshati pa rrugë, banorët kalojnë lumin me kavo!
0 views
Çfarë po ndodh me Mobike në Tiranë?!
8:55
Çfarë po ndodh me Mobike në Tiranë?!
0 views
Intervistë me Ndihmës Sekretarin Amerikan të Shtetit për Energjinë, Steve Winberg
15:58
Intervistë me Ndihmës Sekretarin Amerikan të Shtetit për Energjinë, Steve Winberg
0 views
Skandalet e gjykatave!
14:02
Skandalet e gjykatave!
0 views
Zhdukja e territorit!
13:01
Zhdukja e territorit!
0 views
Ndërtimet pa kriter zhdukën në Golem pyllin e pishave!
15:44
Ndërtimet pa kriter zhdukën në Golem pyllin e pishave!
0 views
Koncesioni për Uzinën e Naftës në Cërrik, kompania e shiti për skrap!
11:38
Koncesioni për Uzinën e Naftës në Cërrik, kompania e shiti për skrap!
0 views
Lejet e ndërtimit, dëmi që po i bëhet bregdetit në Shëngjin
10:37
Lejet e ndërtimit, dëmi që po i bëhet bregdetit në Shëngjin
0 views
Ligji i bilbilfryrësve
8:41
Ligji i bilbilfryrësve
0 views
Heqja e depozitave nga tarracat e pallateve në Tirane, banorët kërkojnë furnizimin me ujë 24 orë
6:24
Heqja e depozitave nga tarracat e pallateve në Tirane, banorët kërkojnë furnizimin me ujë 24 orë
0 views
Çfarë po ndodh pas tërmetit me kontrollet e sigurisë në shkollat publike?
14:23
Çfarë po ndodh pas tërmetit me kontrollet e sigurisë në shkollat publike?
0 views
Çfarë po ndodh në Thumanën e pas 26 Nëntorit
10:43
Çfarë po ndodh në Thumanën e pas 26 Nëntorit
0 views
Pasojat e tërmetit, çfarë do të ndodh tani në Durrës e në zonat e dëmtuara nga lëkundjet tragjike
30:39
Pasojat e tërmetit, çfarë do të ndodh tani në Durrës e në zonat e dëmtuara nga lëkundjet tragjike
0 views
“Qesja e fundit”
13:29
“Qesja e fundit”
0 views
75-vjetori i çlirimit dhe shpërblimet mbi pensionet e veteranëve të luftës
8:36
75-vjetori i çlirimit dhe shpërblimet mbi pensionet e veteranëve të luftës
0 views
A është e lehtë apo e vështirë të besh biznes në Shqipëri?
11:49
A është e lehtë apo e vështirë të besh biznes në Shqipëri?
0 views
A zbatohet urdhri për mos përdorimin e celularëve në klasa?
14:12
A zbatohet urdhri për mos përdorimin e celularëve në klasa?
0 views
Ç’po ndodh me urdhërin e qeverisë për rimbursimin e fermerëve?
5:57
Ç’po ndodh me urdhërin e qeverisë për rimbursimin e fermerëve?
0 views
Mes arit të zi dhe vdekjes! Si po jetojnë sot banorët rreth Uzinës së Ballshit
11:08
Mes arit të zi dhe vdekjes! Si po jetojnë sot banorët rreth Uzinës së Ballshit
0 views
Historia e furnizimit me ujë, nga autobotet tek rritja e çmimit
11:28
Historia e furnizimit me ujë, nga autobotet tek rritja e çmimit
0 views
Më shumë hapësira publike për bizneset, më pak taksa në bashki!
10:56
Më shumë hapësira publike për bizneset, më pak taksa në bashki!
0 views
Ambulanca më e famshme në Shqipëri 2.0!
8:40
Ambulanca më e famshme në Shqipëri 2.0!
0 views
Në rrezik shembje!
12:10
Në rrezik shembje!
0 views
Intervistë me producenten amerikane, Lara Stolman
9:36
Intervistë me producenten amerikane, Lara Stolman
0 views
Ku jane plazhet publike?
14:55
Ku jane plazhet publike?
0 views
Liqeni i Ohrit nën mbrojtjen e UNESCO
16:21
Liqeni i Ohrit nën mbrojtjen e UNESCO
0 views
Çfarë po ndodh me lagunën e Patokut…
15:47
Çfarë po ndodh me lagunën e Patokut…
0 views
Nitratet te frutat/perimet, mitet dhe të vërtetat!
17:39
Nitratet te frutat/perimet, mitet dhe të vërtetat!
0 views
Tirana në sytë e një turisti!
11:42
Tirana në sytë e një turisti!
0 views
Levan – Tepelenë, lekët e shqiptarëve të shpenzuara keq!
12:32
Levan – Tepelenë, lekët e shqiptarëve të shpenzuara keq!
0 views
I ftuar ish-ministri i jashtëm i Shqipërisë Ditmir Bushati
28:13
I ftuar ish-ministri i jashtëm i Shqipërisë Ditmir Bushati
0 views
Përmbaruesit privat kundër ligjit dhe logjikës së humanizmit
14:47
Përmbaruesit privat kundër ligjit dhe logjikës së humanizmit
0 views
Adresa me “të pyetur”
11:10
Adresa me “të pyetur”
0 views
Talenti rom në pikturë
3:52
Talenti rom në pikturë
0 views
Mungesa e pistave atletike! Një situatë që po dëmton brezat
12:50
Mungesa e pistave atletike! Një situatë që po dëmton brezat
0 views
Vendimi për negociatat, Gent Cakaj intervistë për “31 Minuta”
14:17
Vendimi për negociatat, Gent Cakaj intervistë për “31 Minuta”
0 views
Does the media blackmail?!
15:02
Does the media blackmail?!
0 views
Kthim për të jetuar në vendlindje!
15:13
Kthim për të jetuar në vendlindje!
0 views
Çështja “Emiljano Shullazi”
16:12
Çështja “Emiljano Shullazi”
0 views
Shkolla me vetëm një klasë e 8 nxënës
13:11
Shkolla me vetëm një klasë e 8 nxënës
0 views
Financimi për fushatën zgjedhore!
21:25
Financimi për fushatën zgjedhore!
0 views
Semafori apo vijat e bardha, kush ka përparësi!
15:08
Semafori apo vijat e bardha, kush ka përparësi!
0 views
Sigurimet shoqërore
15:35
Sigurimet shoqërore
0 views
Një histori frymëzuese për të rinjtë në Shqipëri
14:28
Një histori frymëzuese për të rinjtë në Shqipëri
0 views
A shantazhon media?!
14:37
A shantazhon media?!
0 views
Beteja e betonit me mushkëritë e qyteteve! Si ka ndryshuar Tirana, Saranda, Ksamili, Vlora…
5:40
Beteja e betonit me mushkëritë e qyteteve! Si ka ndryshuar Tirana, Saranda, Ksamili, Vlora…
0 views
Durrësi në betejë të heshtur mes antikitetit, historisë dhe biznesit të ndërtimit
15:10
Durrësi në betejë të heshtur mes antikitetit, historisë dhe biznesit të ndërtimit
0 views
Ambulanca më e famshme në Shqipëri
9:23
Ambulanca më e famshme në Shqipëri
0 views
Gazetarët, media dhe problematikat
15:49
Gazetarët, media dhe problematikat
0 views
Punësimi për njerëzit me aftësi të kufizuar
15:44
Punësimi për njerëzit me aftësi të kufizuar
0 views
Fruthi, sa të rrezikuar jemi?
18:31
Fruthi, sa të rrezikuar jemi?
0 views
Bastet online! Bota e ”nëndheshme” e basteve sportive në Internet
13:29
Bastet online! Bota e ”nëndheshme” e basteve sportive në Internet
0 views
Dritan Dajti, a judicial odyssey
26:59
Dritan Dajti, a judicial odyssey
0 views
Skema e rimbursimit të TVSH-së që e bën qumështin më të lirë se uji!
14:49
Skema e rimbursimit të TVSH-së që e bën qumështin më të lirë se uji!
0 views
Komuniteti Rom, fenomeni i popullsisë “fantazëm”
15:02
Komuniteti Rom, fenomeni i popullsisë “fantazëm”
0 views
Dritan Dajti, një odise gjyqësore
26:59
Dritan Dajti, një odise gjyqësore
0 views
Emisioni “31 Minuta”
1:14
Emisioni “31 Minuta”
0 views
Kur lumi kthehet në kolektor!  Ndotja e Erzenit
14:01
Kur lumi kthehet në kolektor! Ndotja e Erzenit
0 views
Të “braktisur” nga prindërit në Itali! Historitë e të miturëve shqiptarë…
16:07
Të “braktisur” nga prindërit në Itali! Historitë e të miturëve shqiptarë…
0 views
Beteja për ujin!
9:43
Beteja për ujin!
0 views
Të dënuar që në lindje!
16:59
Të dënuar që në lindje!
0 views
Intervistë me Gjon Junçaj, Këshilltari Ligjor Kundër Korrupsionit në Ambasadën e SHBA në Tiranë
17:02
Intervistë me Gjon Junçaj, Këshilltari Ligjor Kundër Korrupsionit në Ambasadën e SHBA në Tiranë
0 views
31 Minuta – Mes arit të zi dhe vdekjes
16:32
31 Minuta – Mes arit të zi dhe vdekjes
0 views
31 Minuta – së shpejti në RTSH 1
46
31 Minuta – së shpejti në RTSH 1
1 views

PODCASTS

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter