ARKIVA E PUBLIKIMEVE

Ana e errët e turizmit

Punëtorët sezonalë përballen me një realitet të ashpër me punësim të gjerë informal dhe mungesë të kontratave formale. Pavarësisht përmirësimeve

Studentët mes premtimeve dhe realitetit

Autore: Dallandyshe Xhaferri Pa(k) konvikte, pa biblioteka, pa mensa publike Në konvikte akomodohen 7%-10% të studentëve që studiojnë në universitetet

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter