Shteti përballë pushtetit

Në 6 korrik 8 anëtarë nga fisi Rraja dhunuan barbarisht deri në humbje të ndjenjave dy kushërinjtë, Bilbil dhe Jashar Maja. Njëri prej viktimave është larguar në Itali për t’u kuruar, ndërkohë që mjekësia ligjore i konsideroi dëmtimet si “të lehta” . Kaq mjaftoi që prokuroria të lehtësojë akuzat për të arrestuarit dhe ata që janë ende në kërkim.
Kush gaboi me hetimet? Flet njëri nga të plagosurit

What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry
Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2023 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2023 Giljana Limani.  All Rights Reserved.