Të raportosh ….për veten

Në këto 33 vjet në Shqipëri, strategjia e komunikimit të politikanëve me median ka ndryshuar ndjeshëm. Por, a është raporti i pushtetit me median ende në të njëjtën paradigme? Nga përballjet dhe debatet me gazetarët apo kundershtarët, tek raportimi për vetveten. A është kthyer transparenca në fasadë? Sa e ndikon median ky model komunikimi? Këto pyetje do të gjejnë përgjigje në emisionin “31 Minuta”!

What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry
Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter