Rrugë pa afat

Në këtë segment të 31-minuta, në fokus do të jenë arteriet kombëtare. Do të flasim për rrugën Qukës- Qafëplloc, një aks rrugorë që i ka fillimet e tij që prej vitit 2009, por që ende nuk ka përfunduar. Do të flasim për problemet e financimit të këtij aksi rrugorë, por edhe për premtimet e pambajtura për përfundimin e tij si dhe mangësitë e projektit të këtij aksi. Ndërkohë në vëmendje të kësaj puntate do të jetë edhe rruga e Arbërit dhe ajo Kardhiq-Delvinë. Ju ftojme te ndiqni sagën e një dekade të premtimeve të pambajtura dhe fondeve të keqmenaxhuara.

“31 Minuta” zhvillohet në bashkëpunim mes Albanian Center for Quality Journalism dhe Opinion TV Show, me mbështetjen financiare të Zyrës së Marrëdhënieve me Publikun të U.S. Embassy-Tirana.

What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry
Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter