Sezoni turistik 2024: Viti i provës

Sezoni turistik që lamë pas padyshim që ishte një sukses i madh për vendin, i cili u njoh jo vetëm në Evropë por edhe më gjerë si një destinacion turistik. Ndërkohë prova e përfshirjes së vendit tonë në hartën e destinacioneve kryesore turistike, për operatorët e ndryshëm është sezoni 2024, ku sipas të dhënave të deritanishme, priten rreth 13 – 14 milionë turistë. Megjithatë, sektori është duke u përballur me sfida të mëdha si mungesa e fuqisë punëtore dhe infrastruktura e transporitit.

“31 Minuta” zhvillohet në bashkëpunim mes Albanian Center for Quality Journalism dhe Opinion TV Show, me mbështetjen financiare të Zyrës së Marrëdhënieve me Publikun të U.S. Embassy-Tirana.

What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry
Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter