Media dhe vetërregullimi

Bota dinamike e tregut të mediave online në Shqipëri, ku numri i lartë i mjeteve informative është njëkohësisht një bekim dhe një sfidë, mbetet ende tërësisht I parregulluar. Nga ujërat e turbullta të lajmeve të rreme tek kompleksiteti i anonimitetit dhe financimit, 31 Minuta përpiqet të hedhë dritë se si ky peizazh dixhital mund të gjejë një harmoni mes lirisë së shprehjes dhe përgjegjësisë ndaj publikut. Bashkohuni me ne teksa zbulojmë perspektivat e aktorëve të medias në ekuilibrin mes rregullimit dhe vetërregullimit në një peizazh kaotik informativ.

“31 Minuta” zhvillohet në bashkëpunim mes Albanian Center for Quality Journalism dhe Opinion TV Show , me mbështetjen financiare të Zyrës së Marrëdhënieve me Publikun të U.S. Embassy-Tirana .

What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry
Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter