Bilanci i reformës territoriale

Reforma territoriale e vitit 2014 reduktoi njësitë vendore në vetëm 61 bashki. Kjo reformë premtoi më pak fonde të shpenzuara, më pak të punësuar dhe më shumë shërbime afër qytetarëve. Por çfarë rezultatesh prodhoi ajo realisht? A kanë mundësi bashkitë e vogla të kryejnë investime apo të kenë pavarësi financiare? A po shpenzohen më pak para për administratat vendore, dhe a po marrin qytetarët më shumë shërbime cilësore?

“31 Minuta” zhvillohet në bashkëpunim mes Albanian Center for Quality Journalism dhe Opinion TV Show, me mbështetjen financiare të Zyrës së Marrëdhënieve me Publikun të U.S. Embassy-Tirana.

What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry
Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter