Hoteleria Tradicionale kundër Airbnb

Më shumë se 8.3 milionë turistë vizituan vendin tonë këtë vit, duke e vënë Shqipërinë në qëndër të vëmëndjes, së turizmit ndërkombëtar. Ky boom vizitorësh solli shfaqjen e një modeli të ri akomodimi për këta të fundit, atë të Airbnb-së. Ai konkuron hotelerinë tradicionale, por gjithashtu shfaq një sfidë të re sa i takon rregullimit të tregut. Bota është në kërkim të vendosjes së një ekuilibri delikat rreth mbledhjes së taksave, rritjes ekonomike dhe nevojës së lulëzimit të sipërmarrjeve private.

What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry
Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter