Në pritje të unazës

Në këtë segment do të flasim për të shkuarën, të tashmen dhe të ardhmen e projektit jetik të Tiranës ‘Unaza e Madhe’. Do të jetë një udhëtim ku do të shohim se si zyrtarë të ndryshëm kanë premtuar afate për përfundimin e saj, por ende ky projekt është duke u zbatuar. Do të flasim për vonesat e këtij projekti por gjithashtu ekspertët do të bëjnë një vlerësim, nëse Unaza e Madhe e kryeqytetit, do të jetë zgjidhja aq shumë e mirëpritur e problemit të përhershëm të trafikut.

“31 Minuta” zhvillohet në bashkëpunim mes Albanian Center for Quality Journalism dhe Opinion TV Show, me mbështetjen financiare të Zyrës së Marrëdhënieve me Publikun të U.S. Embassy-Tirana.

What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry
Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter