Migena Kapllani & Isela Hunçi – Nisma “Schoolflix” – [Episodi 5]

Të ftuar në “Table Talk” është Migena Kapllani dhe Iselda Hunçi. Do të flasim për të rinjtë, nxënësit, por edhe për nismën e bukur që mban emrin “Schoolflix”. Mësuese Migena Kapllani dhe maturantja Isela Hunçi do të tregojnë se si lindi ideja e kësaj platforme, ku maturantët trajtojnë problematika rreth çështjeve që mbeten në heshtje gjatë orëve mësimore. Një gjeneratë e ndrojtur që nuk ka zë të flasë apo një gjeneratë që nuk ka mjetet e duhura për të shprehur veten? Për t’i dhënë përgjigje pyetjeve në dukje retorike ndiqni episodin.

Ky podcast është prodhuar me mbështetjen e Programit #SustainMedia, i bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian dhe Ministria Federale Gjermane e Bashkëpunimit dhe Zhvillimit Ekonomik. Përmbajtja e tij është përgjegjësi e vetme e Albanian Center for Quality Journalism dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e BE-së ose të Qeverisë Gjermane.

#SustainMedia, #mediapluralism #mediafreedom #WB6media

What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry
Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2023 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2023 Giljana Limani.  All Rights Reserved.