Inxhinieri Faruk Kaba- Rruga e Arbërit [Episodi 2]

Në këtë bisedë së bashku me të do të flasim për rrugën e Arbërit, si një ndër rrugët kryesore të vendit. Disa nga pyetjet që do të marrin përgjigje në këtë bisedë do të jenë; përse po zvarritet kaq shumë rruga e Arbërit? A ishte e nevojshme që rruga e Arbërit të jepej me formën e PPP-së? Segmentet e përfunduara a i plotësojnë kriteret për tu konsideruar rrugë të sigurta? Kur pritet të përfundojë rruga e Arbërit?

Ky podcast është prodhuar me mbështetjen e Programit #SustainMedia, i bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian dhe Ministria Federale Gjermane e Bashkëpunimit dhe Zhvillimit Ekonomik. Përmbajtja e tij është përgjegjësi e vetme e Albanian Center for Quality Journalism dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e BE-së ose të Qeverisë Gjermane.

#SustainMedia, #mediapluralism #mediafreedom #WB6media

What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry
Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter