Anila Shehi Dollani: Shqipëria në BE [Episodi 11]

Bashkohuni me ne në këtë episod të “Table Talk”, ku ekspertja Anila Shehi Dollani tregon më shumë rreth rrugëtimit të Shqipërisë në Bashkimin Evropian. Metodologjia e re dhe zbatimi i saj me përpikmëri në të gjithë kapitujt.

Ndiqni këtë podcast emocionues, dhe mësoni më shumë rreth rrugëtimit Evropian. Mos harroni të abonoheni në kanalin tonë në YouTube për të marrë më shumë përmbajtje të ngjashme dhe të frytshme.

Ky podcast është zhvilluar me mbështetjen e projektit rajonal “ SMART Balkans – Shoqëria Civile për Vlera të Përbashkët në Ballkanin Perëndimor” të zbatuar nga Centar za promociju civilnog društva në bashkëpunim me IDM Albania ,dhe Center for Research and Policy Making dhe i mbështetur financiarisht nga Ministria e Punëve të Jashtme te Norvegjise (NMFA).

Përmbajtja e podcastit është përgjegjësi e vetme e zbatuesve të
projektit dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e Ministrisë së Punëve të Jashtme Norvegjeze (NMFA).

SMART growth in the Western Balkans!

#SMARTBalkans #SupportedByNorway #CPCDba #IDM #CRPM #smartbalkansproject

What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry
Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2023 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2023 Giljana Limani.  All Rights Reserved.