Enkeleida Zeko: 25 vjet në gazetarinë sportive [Episodi 14]

Bashkohuni me ne në këtë episod të “Table Talk”, ku gazetarja Enkeleida Zeko tregon më shumë rreth karrierës në gazetarinë sportive. Gazetaria e vërtetë me sfidat dhe vështirësitë që të rezervonte koha e që përjetoi Shqipëria.

Ndiqni këtë podcast dhe mësoni më shumë rreth gazetarisë. Mos harroni të abonoheni në kanalin tonë në YouTube për të marrë më shumë përmbajtje të ngjashme dhe të frytshme.

Ky podcast është prodhuar me mbështetjen e Programit #SustainMedia, i bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian dhe Ministria Federale Gjermane e Bashkëpunimit dhe Zhvillimit Ekonomik. Përmbajtja e tij është përgjegjësi e vetme e Albanian Center for Quality Journalism dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e BE-së ose të Qeverisë Gjermane.

What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry
Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter