Florian Agalliu: Aktrimi dhe televizioni ëndërr e kahershme [Episodi 13]

Në bisedën me moderatorin, aktorin Florian Agalliu veç të tjerave prekëm edhe ëndrrën për tu bërë pjesë e skenave dhe ekraneve shqiptare. Një intervistë me plot surpriza dhe të pathëna, teatri, televizioni, rrjetet sociale, udhëtimet, sporti dhe pasioni për motorrin ishin në fokus të bisedës tonë.

Mirëpresim mendimet tuaja në komente! 💬 Bashkohuni në diskutim!

Ky podcast është prodhuar me mbështetjen e Programit
#SustainMedia, i bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian dhe Ministria Federale Gjermane e Bashkëpunimit dhe Zhvillimit Ekonomik. Përmbajtja e tij është përgjegjësi e vetme e Albanian Center for Quality Journalism dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e BE-së ose të Qeverisë Gjermane.

What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry
Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter