Eksperti Geron Kamberi – Integrimi Evropian – [Episodi 8]

I ftuar në këtë episod të “Table Talk” është Geron Kamberi, ekspert i çështjeve për integrimin Europian. Në këtë bisedë do të diskutohet për një ndër shtyllat kryesore të BE siç është shoqëria civile. Disa nga pyetjet që do të marrin përgjigje në këtë bisedë do të jenë: Cili është roli i shoqërisë civile? Cilat janë nismat e ndërrmarra nga organizatat e shoqërisë civile për të mbështetur procesin e anëtarësimit? Cilat janë sfidat dhe pengesat kryesore me të cilat përballet shoqëria civile në përpjekjet e saj për të kontribuar në procesin e anëtarësimit? A kemi ne programe specifike të vendosura nga BE nga të cilat përfiton shoqëria jonë civile?

Ky podcast është zhvilluar me mbështetjen e projektit rajonal “ SMART Balkans – Shoqëria Civile për Vlera të Përbashkët në Ballkanin Perëndimor” të zbatuar nga Centar za promociju civilnog društva në bashkëpunim me IDM Albania ,dhe Center for Research and Policy Making dhe i mbështetur financiarisht nga Ministria e Punëve të Jashtme te Norvegjise (NMFA).

Përmbajtja e podcastit është përgjegjësi e vetme e zbatuesve të projektit dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e Ministrisë së Punëve të Jashtme Norvegjeze (NMFA).

SMART growth in the Western Balkans!

#SMARTBalkans #SupportedByNorway #CPCDba #IDM #CRPM #smartbalkansproject

What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry
Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter