Anjeza Dervishaj – Shqipëria, politikat për mbrojtjen e të dhënave personale – [Episodi 6]

E ftuar në “Table Talk” është Anjeza Dervishaj, Drejtoreshë e Drejtorisë së Hetimit Sektorial dhe Sigurisë së të Dhënave. Në këtë bisedë do të diskutohet për politikat për mbrojtjen e të dhënave personale që Bashkimi Europian ka kriter për vendet që duan të jenë pjesë e unionit. Cilat janë të drejtat që u jepen individëve sipas politikave për mbrojtjen e të dhënave personale? Cilat janë sukseset që kemi ne si vend nga bashkëpunimi me këto organizata? Çfarë mund të përmirësojë Shqipëria në lidhje me politikat për mbrojtjen e të dhënave personale për një hap afër BE?

Ky podcast është zhvilluar me mbështetjen e projektit rajonal “ SMART Balkans – Shoqëria Civile për Vlera të Përbashkët në Ballkanin Perëndimor” të zbatuar nga Centar za promociju civilnog društva në bashkëpunim me IDM Albania ,dhe Center for Research and Policy Making dhe i mbështetur financiarisht nga Ministria e Punëve të Jashtme te Norvegjise (NMFA).

Përmbajtja e podcastit është përgjegjësi e vetme e zbatuesve të projektit dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e Ministrisë së Punëve të Jashtme Norvegjeze (NMFA).

SMART growth in the Western Balkans!

#SMARTBalkans #SupportedByNorway #CPCDba #IDM #CRPM #smartbalkansproject

What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry
Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter