Shteti përballë pushtetit

Në 6 korrik 8 anëtarë nga fisi Rraja dhunuan barbarisht deri në humbje të ndjenjave dy kushërinjtë, Bilbil dhe Jashar Maja. Njëri prej viktimave është larguar në Itali për t’u kuruar, ndërkohë që mjekësia ligjore i konsideroi dëmtimet si “të lehta” . Kaq mjaftoi që prokuroria të lehtësojë akuzat për të arrestuarit dhe ata që janë ende në kërkim.
Kush gaboi me hetimet? Flet njëri nga të plagosurit

0 views

You may also like

Rikthim tek lojrat e fatit
00:15:57
Rikthim tek lojrat e fatit
3 views
Sezoni turistik 2024: Viti i provës
00:15:11
Sezoni turistik 2024: Viti i provës
0 views
31 MINUTA – Talentet, eksod në heshtje
00:14:33
31 MINUTA – Talentet, eksod në heshtje
1 views
31 MINUTA – Bilanci i reformës territoriale
00:16:33
31 MINUTA – Bilanci i reformës territoriale
0 views
31 MINUTA – Të raportosh… për veten
00:14:11
31 MINUTA – Të raportosh… për veten
0 views
Konsultimi Publik
00:30:59
Konsultimi Publik
1 views
Rritja diskriminuese e pagave
00:29:14
Rritja diskriminuese e pagave
0 views
Drejtësi dhe tendera
00:28:54
Drejtësi dhe tendera
0 views
Bujqësia me para veresie
00:30:54
Bujqësia me para veresie
0 views
Sinjalizo
Sinjalizo
11 views
What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry

Leave a comment

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter