Ku shkojnë paratë e studentëve?

Kërkimi shkencor, blerja e librave, apo shërbimet direkte për studentët duket se janë zëra të papërfillshëm në shpërndarjen e fondeve të universiteteve. Sipas ekspertëve, universitetet e kanë lëshuar dorën në disa shpenzime që konsiderohen si të panevojshme, ndërsa janë treguar tejet “kursimtarë” në elementë që do të rrisnin cilësinë e arsimit dhe do e bënin jetën universitare më gjithëpërfshirëse. Por, ku shkojnë paratë e studentëve, kush vendos për shpenzimet e tyre dhe a shkojnë ato në të njëjtën linjë me nevojat reale të studentëve?

“31 Minuta” zhvillohet në bashkëpunim mes Albanian Center for Quality Journalism dhe Opinion TV Show , me mbështetjen financiare të Zyrës së Marrëdhënieve me Publikun të U.S. Embassy-Tirana .

2 views

You may also like

SPAK përballë krimit dhe presionit
00:15:47
SPAK përballë krimit dhe presionit
0 views
Vota e Diasporës
00:15:42
Vota e Diasporës
0 views
Turizëm në ujëra të ndotura
00:17:19
Turizëm në ujëra të ndotura
0 views
Rikthimi i Dezinsektimit
00:15:12
Rikthimi i Dezinsektimit
0 views
Shtëpi në plazh! Po çmimet?
00:15:14
Shtëpi në plazh! Po çmimet?
0 views
Pa-siguria në Punë
00:16:24
Pa-siguria në Punë
0 views
Stoku i dosjeve të drejtësisë
00:15:00
Stoku i dosjeve të drejtësisë
0 views
Kosto e arresteve me burg
00:15:37
Kosto e arresteve me burg
0 views
Braktisja e blegtorisë
00:13:53
Braktisja e blegtorisë
0 views
Ligji 7501 dhe kaosi i pronave
00:17:29
Ligji 7501 dhe kaosi i pronave
0 views
What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry

Leave a comment

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter