Braktisja e blegtorisë

Sektori i blegtorisë po përballet me sfida të shumta. Por, cilat janë shkaqet kësaj situate?

Në këtë segment të “31 Minuta” do të hulumtojmë problemet e sotme në sektorin e blegtorisë. Nga fshatrat e braktisur, tek mungesa e fuqisë punëtore, nga mungesat në politikat e prodhimit dhe ekonomia e komanduar tek ndikimet në ekonomi, nga subvencionimet e munguara tek liria e tregut. Do të shqyrtojmë nëse ky regres përkthehet në mungesë të produkteve vendase apo rritje të çmimeve të tyre. Çfarë hapash duhen ndërmarrë që në të ardhmen produktet e blegtorisë të jenë jo vetëm cilësore por edhe të përballueshme për këdo?

“31 Minuta” zhvillohet në bashkëpunim mes Qendrës Shqiptare për Gazetari Cilësore dhe Opinion, me mbështetjen financiare të Zyrës së Marrëdhënieve me Publikun të Ambasadës së Shteteve të Bashkuara në Tiranë

What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry
Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter