Valët e rrezikut, mungesa e shpëtimtarit

Siguria në plazhe mbetet një nga problematikat që shoqërojnë sezonin tursitik veror. Edhe këtë vit, janë regjistruar humbje të jetëve në plazhe si rezultat e mungesës së vrojtuesve në plazhe. ACQJ zhvilloi monitorimin në plazhet e bashkive Fier, Kavajë dhe Lezhë nga ku rezultoi se përveç ndotjes, numri i pakët i vrojtuesve në plazhe nuk përmbush nevojat e pushuesve në plazhet publike.

What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry
Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter