Aftësia e Kufizuar -“Të dalësh nga shtëpia, sfidë e përditshme”

Ky dokumentar hedh dritë mbi një çështje të rëndësishme për përmirësimin e cilësisë së jetës për njerëzit me aftësi ndryshe në Shqipëri. Mbi 140 mijë qytetarë që i përkasin kësaj kategorie përballen me mungesën e rampave në institucionet publike, transportin qytetas apo mungesën e semaforëve akustikë. Për vite me rradhë këta qytetarë u jane drejtuar institucioneve për përmirësimin e infrastrukturës, por kërkesat mbeten ende në letër.

What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry
Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter