Arjan Dyrmishi – Sinjalizimi dhe lufta kundër korrupsionit – [Episodi 3]

Arjan Dyrmishi është Drejtori Ekzekutiv i “Qendrës për Studimin e Demokracisë dhe Qeverisjes”. Ai gjithashtu është një ekspert i njohur i çështjeve të sigurisë. Në këtë bisedë me të do të flasim për rolin e Sinjalizuesve në shoqëri, si një mjet i fuqishëm në luftën kundër korrupsionit. A kemi një zbatim të ligjit për Sinjalizuesit në vendin tonë? A ka patur rezultate pozitive Shqipëria në sinjalizimin e korrupsionit? Cili është perceptimi i qytetarëve për Sinjalizuesit? Çfarë ka bërë Shqipëria dhe çfarë duhet të bëj më shumë për të zhvilluar fushën e Sinjalizimit jo vetëm në aspektin formal të zbatimit të ligjit por edhe në atë praktik?

“Table Talk” është një podcast i ideuar dhe realizuar nga “Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore”. Në fokus ka individë me kontribut në shoqërinë shqiptare. Nuk ka skenar, nuk ka regji, por thjesht një bisedë e nxitur nga kurioziteti mbi punën, sfidat dhe arritjet e tyre.

Ky podcast është prodhuar me mbështetjen e Programit #SustainMedia, i bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian dhe Ministria Federale Gjermane e Bashkëpunimit dhe Zhvillimit Ekonomik. Përmbajtja e tij është përgjegjësi e vetme e Albanian Center for Quality Journalism dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e BE-së ose të Qeverisë Gjermane.

#SustainMedia, #mediapluralism #mediafreedom #WB6media

What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry
Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter