Arianita Brahaj & Doriana Musai – Punët publike, vonesat në përfundim – [Episodi 1]

Në “Facts Talk” do të flasim për vonesat në përfundimin e punëve publike. Do të fokusohemi në Bashkinë Tiranë, Elbasan dhe Lezhë, të cilat ende nuk kanë finalizuar projektet e rikonstruktimit dhe digjitalizimit të qendrave rinore. Prej gati 2 vite e gjysmë këto tre bashki kanë marrë afërsisht 17.2 milonë leke të reja fonde nga Agjencia Kombëtare e Rinisë. Të ftuar në këtë episode të parë janë Arianita Braha dhe Doriana Musai.

“Facts Talk” është një podcast i ideuar dhe realizuar nga “Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore”. Në fokus të bisedës janë faktet për temën që trajtohet nga specialist të fushës.

Ky podcast është prodhuar me mbështetjen e Programit #SustainMedia, i bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian dhe Ministria Federale Gjermane e Bashkëpunimit dhe Zhvillimit Ekonomik. Përmbajtja e tij është përgjegjësi e vetme e Albanian Center for Quality Journalism dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e BE-së ose të Qeverisë Gjermane.

#SustainMedia, #mediapluralism #mediafreedom #WB6media

What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry
Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter