Rikthim tek lojrat e fatit

Pesë vite më parë, lojrat e fatit u konsideruan një plagë e shoqërisë. Qeveria i mbylli duke pranuar se ishte një industri kaotike ku pastroheshin para. Por sot, në një kthesë të atij vendimi, qeveria po tenton të ri-legalizojë bastet sportive duke pranuar se lojërat e fatit nuk ndaluan asnjëherë, por lulëzuan në tregun e zi. Pse ndryshoi qendrim qeveria? Si do të rregullohet ky sektor problematik, jo vetëm në raport me informalitetin por dhe me përfshirjen e botës së krimit në të? Cilat janë garancitë për disiplinimin e këtij tregu kaotik, riformatimi i të cilit shihet me skepticizëm?

“31 Minuta” zhvillohet në bashkëpunim mes Albanian Center for Quality Journalism dhe Opinion TV Show, me mbështetjen financiare të Zyrës së Marrëdhënieve me Publikun të U.S. Embassy-Tirana.

3 views

You may also like

Sezoni turistik 2024: Viti i provës
00:15:11
Sezoni turistik 2024: Viti i provës
0 views
31 MINUTA – Talentet, eksod në heshtje
00:14:33
31 MINUTA – Talentet, eksod në heshtje
1 views
31 MINUTA – Bilanci i reformës territoriale
00:16:33
31 MINUTA – Bilanci i reformës territoriale
0 views
31 MINUTA – Të raportosh… për veten
00:14:11
31 MINUTA – Të raportosh… për veten
0 views
Konsultimi Publik
00:30:59
Konsultimi Publik
1 views
Rritja diskriminuese e pagave
00:29:14
Rritja diskriminuese e pagave
0 views
Shteti përballë pushtetit
00:10:12
Shteti përballë pushtetit
0 views
Drejtësi dhe tendera
00:28:54
Drejtësi dhe tendera
0 views
Bujqësia me para veresie
00:30:54
Bujqësia me para veresie
0 views
Sinjalizo
Sinjalizo
11 views
What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry

Leave a comment

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter