Media dhe vetërregullimi

Bota dinamike e tregut të mediave online në Shqipëri, ku numri i lartë i mjeteve informative është njëkohësisht një bekim dhe një sfidë, mbetet ende tërësisht I parregulluar. Nga ujërat e turbullta të lajmeve të rreme tek kompleksiteti i anonimitetit dhe financimit, 31 Minuta përpiqet të hedhë dritë se si ky peizazh dixhital mund të gjejë një harmoni mes lirisë së shprehjes dhe përgjegjësisë ndaj publikut. Bashkohuni me ne teksa zbulojmë perspektivat e aktorëve të medias në ekuilibrin mes rregullimit dhe vetërregullimit në një peizazh kaotik informativ.

“31 Minuta” zhvillohet në bashkëpunim mes Albanian Center for Quality Journalism dhe Opinion TV Show , me mbështetjen financiare të Zyrës së Marrëdhënieve me Publikun të U.S. Embassy-Tirana .

0 views

You may also like

SPAK përballë krimit dhe presionit
00:15:47
SPAK përballë krimit dhe presionit
0 views
Vota e Diasporës
00:15:42
Vota e Diasporës
0 views
Turizëm në ujëra të ndotura
00:17:19
Turizëm në ujëra të ndotura
0 views
Rikthimi i Dezinsektimit
00:15:12
Rikthimi i Dezinsektimit
0 views
Shtëpi në plazh! Po çmimet?
00:15:14
Shtëpi në plazh! Po çmimet?
0 views
Pa-siguria në Punë
00:16:24
Pa-siguria në Punë
0 views
Stoku i dosjeve të drejtësisë
00:15:00
Stoku i dosjeve të drejtësisë
0 views
Kosto e arresteve me burg
00:15:37
Kosto e arresteve me burg
0 views
Braktisja e blegtorisë
00:13:53
Braktisja e blegtorisë
0 views
Ligji 7501 dhe kaosi i pronave
00:17:29
Ligji 7501 dhe kaosi i pronave
0 views
What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry

Leave a comment

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter