NË QIELL TË HAPUR

Më shumë se tre vjet pas tërmetit të 26 nëntorit 2019, një numër i madh i banorëve të Durrësit mbeten ende pa një zgjidhje përfundimtare për banesat e tyre. Ata mbeten ende në qiell të hapur.

Ky mini-dokumentar është realizuar në kuadër të projektit Laboratori i Gazetarisë Investigative, një iniciativë e @acqj.al, mbështetur nga @usembassytirana, e cila ka për qëllim rritjen e kapaciteteve të studentëve të gazetarisë dhe komunikimit dhe profesionistëve të rinj në fushën e gazetarisë hulumtuese.

What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry
Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2023 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2023 Giljana Limani.  All Rights Reserved.