ASPIRATA PA MBËSHTETJE

Sportistët shqiptarë po përballojnë sakrifica të mëdha për të arritur sukses në fushat e tyre. Mungesa e ambienteve stërvitore dhe vetë financimet në gara, përbëjnë sfidën më të madhe. Mbështetja financiare nuk reflekton nevojat që ata kanë. Pavarësisht se Ministria e Arsimit dhe Sportit për vitin 2023, akordoi 996,000 lekë në përkrahje të zhvillimit të Sportit dhe Rinisë. Megjithatë, vetëm 149.4 milionë lekë u shpërndanë në total për 17 Federata në vend.

Ky dokumentar është prodhuar me mbështetjen e Programit #SustainMedia, i bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian dhe Ministria Federale Gjermane e Bashkëpunimit dhe Zhvillimit Ekonomik. Përmbajtja e tij është përgjegjësi e vetme e Albanian Center for Quality Journalism dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e BE-së ose të Qeverisë Gjermane.

What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry
Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter