ARKIVA E PUBLIKIMEVE

Duhani vret, por konsumi rritet!

Autore: Dallandyshe Xhaferri Në mes të smogut të Tiranës dhe temperaturave përvëluese, pirja e duhanit përbën një fenomen shqetësues. Varësia

Transparenca, 10 në letër, 4 në zbatim

Autore: Ina Allkanjari Transparenca në institucionet publike në Shqipëri mbetet sfidë për gazetarët dhe qytetarët që kërkojnë informacion. Përgjithësisht mungojnë

Minatorët, heronjtë e harruar

Autore: Ina Allkanjari Në thellësitë e tokës së Shqipërisë ndodhet një pasuri ende e pashteruar që ka ndihmuar ekonominë e

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter