Rezarta Delisula – Si ka ndryshuar koncepti i të bërit gazetari në Shqipëri [Episodi 16]

Biseduam me Rezarta Delisula, një zë i njohur në botën e gazetarisë shqiptare rreth ndryshimeve që ka pësuar gazetaria në Shqipëri përgjatë dy dekadave të fundit. Në këtë epokë ku rrjetet sociale dhe media digjitale kanë zënë një vend të jashtëzakonshëm në jetën tonë të përditshme, Rezarta na tregon se si mund të jemi ndërtues të një rrjeti të besueshëm të informacionit.

Ky podcast është prodhuar me mbështetjen e Programit #SustainMedia, i bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian dhe Ministria Federale Gjermane e Bashkëpunimit dhe Zhvillimit Ekonomik. Përmbajtja e tij është përgjegjësi e vetme e Albanian Center for Quality Journalism dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e BE-së ose të Qeverisë Gjermane.

#SustainMedia, #mediapluralism #mediafreedom #WB6media

What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry
Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter