Zgjedhjet në Kosovë


Pas zgjedhjeve të 14 shkurtit në Kosovë të gjithë përpiqen ti japin shpjegim fitores së Vetëvendosjes dhe thellësisë së saj. Analisti i njohur politik Demush Shasha tregon për 31 Minuta se një nga arsyet e kësaj fitoreje është pikërisht edhe adresimi i dy prej problemeve më kryesore që kosovarët kanë sot: papunësia dhe korrupsioni.

Ndërsa Donika Gervalla Schwarz duket se ka pritshmëri të mëdha në raport me qeverisjen e re ku sipas të gjitha gjasave do të jetë ministre e jashtme. Për te dialogu me Serbinë duhet parapërgatitur mirë dhe është i pashmangshëm. Ndersa Adnan Merovci analizon humbjen e thellë të LDK dhe bën pikërisht “fajtore” për këtë gjë edhe dy bijat plangprishëse Vjosa Osmani dhe Donika Gervalla që ju bashkuan Vetëvendosjes.

Ky vëzhgim është realizuar në kuadër të programit 31 Minuta, një bashkëpunim mes @RTSH Radio Televizioni Shqiptar dhe #ACQJ, me mbështetjen e U.S. Embassy-Tirana.
#31Minuta

0 views

You may also like

Sinjalizo
Sinjalizo
7 views
E ardhmja e zymtë e pensioneve
29:45
E ardhmja e zymtë e pensioneve
1 views
Kush do t’i presë turistët?
30:08
Kush do t’i presë turistët?
2 views
Superleku që fundosi euron
30:45
Superleku që fundosi euron
2 views
Tregtimi i mallrave të falsifikuara
16:47
Tregtimi i mallrave të falsifikuara
1 views
Infermieria, “Green Card” për në Europë
11:14
Infermieria, “Green Card” për në Europë
1 views
Pakti për Universitetin, 5 vite më pas
30:29
Pakti për Universitetin, 5 vite më pas
0 views
Vendimet e pa zbatuara të Strasburgut
29:49
Vendimet e pa zbatuara të Strasburgut
1 views
Braktisja e Bujqësisë (Pjesa 2)
19:53
Braktisja e Bujqësisë (Pjesa 2)
0 views
Braktisja e Bujqësisë (Pjesa 1)
21:32
Braktisja e Bujqësisë (Pjesa 1)
0 views
What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry

Leave a comment

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2023 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2023 Giljana Limani.  All Rights Reserved.