[tdc_zone type=”tdc_content”][vc_row][vc_column][tdm_block_inline_image image=”9339″ display_inline=”yes” media_size_image_height=”392″ media_size_image_width=”696″ content_align_horizontal=”content-horiz-center” img_width=”100%”][vc_empty_space][tdm_block_inline_image display_inline=”yes” content_align_horizontal=”content-horiz-center” media_size_image_height=”586″ media_size_image_width=”696″ image=”9358″ img_width=”100%”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][/tdc_zone]

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter