Roden Hoxha

Drejtor Ekzekutiv

Brief info

Roden HOXHA është Drejtor Ekzekutiv i Qendrës Shqiptare për Gazetari Cilësore. Para angazhimit të tij në ACQJ, ai ka qenë Përfaqësues i Përhershëm i Avokatit të Shtetit Shqiptar në Gjykatën Evropiane të të Drejtave të Njeriut në Strasburg. Ai është një kontribues i shpeshtë në punimet e Institutit Shqiptar të Medias dhe organizatave të tjera mediatike, si dhe pedagog i të Drejtave të Njeriut, të Drejtës Kushtetuese dhe asaj Publike në Universitetin e Nju Jorkut, Tiranë.

Recent Articles by the Author

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2023 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2023 Giljana Limani.  All Rights Reserved.