Laura Doko

Koordinatore

Brief info

Laura DOKO është Koordinatore e Granteve në Qendrën Shqiptare për Gazetari Cilësore. Ajo është diplomuar në Universitetin e Shkencave Sociale, në Tiranë dhe ka dy diploma Master në “Filozofi Sociale” dhe “Mësimdhënia e Psikologjisë dhe Filozofisë”. Ajo ka një përvojë të gjatë në fushën e koordinimit të projekteve, administrimit dhe menaxhimit të grupeve të punës, dhe ekspertizë të jashtme për çështje sociale me organizata të tilla si Shoqata “Gjinia, Paqja dhe Siguria”, Shoqata “Coaching for Employment Network” dhe në projekte të financuara nga AWEN, Swiss Contact/GIZ, dhe UN Woman/FGE. Ajo ka marrë pjesë në shumë programe për rritjen e kapaciteteve, si "Kursi i Ciklit të Trajnimit Profesional" nga Universiteti i Shkencave të Aplikuara dhe Arteve të Lucernës dhe "Re – Think Experiment" nga UN Women/FGE.

Recent Articles by the Author

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2023 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2023 Giljana Limani.  All Rights Reserved.