If you wish to learn more about video production, multimedia production, investigative news production and dissemination, MOJO, editing and circulation, the ACQJ Production Support Team can facilitate that. We can build tailor made modules to your needs and goals.

Areas of expertise:

  • Investigative Journalism;
  • Multimedia production;
  • Data driven journalism;
  • Mobile Journalism;
  • Fact Checking;
  • Media Literacy;
  • Audio/Video production.

Contact us:

Submit a service request at: info@acqj.al

Call us at: +355688563686

Visit us at: Rruga Pjetër Budi 69, Tirana, Albania

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter