Jeni në kërkim të një shërbimi të pakrahasueshëm të prodhimit mediatik? Qendra Shqiptare pwr Gazetari Cilësore është vendi juaj i padiskutueshëm. Ekipi ynë i dedikuar do t’ju udhëzojë në çdo hap të rrugës, nga ideja fillestare deri te realizimi i projektit tuaj mediatik.

Ja çfarë mund të ofrojmë për ju:

  1. Prodhim Audio-Vizual Profesional: Prodhimi i materialeve audio-vizuale me cilësi të lartë për lajme, transmetime, dokumentarë dhe produkte multimediale, të gjitha të krijuara nga profesionistë të aftë dhe të pajisur me teknologjinë më të fundit.
  2. Mbështetje dhe Udhëzim: Japim mbështetje të plotë dhe udhëzim të hollësishëm në planifikimin dhe zhvillimin e projektit tuaj, duke ju ndihmuar të shihni vizionin tuaj të bëhet realitet.
  3. Regjistrim në Studio dhe në Vendndodhje: Mund të regjistrojmë në studio tona ose në lokacionin tuaj të preferuar, në të gjithë Shqipërinë dhe rajonin.
  4. Ora të Përshtatshme të Montimit dhe Redaktimit: Rezervoni orë të përshtatshme për redaktim dhe montim video duke përdorur materiale të xhiruara dhe materiale bruto të ofruara nga ACQJ. Pajisjet tona të montazhit janë të instaluara me Adobe Creative Cloud (Premier Pro) dhe ofrojmë trajnim për të gjithë përdoruesit.
  5. Angazhimi i Talentit Vendor: Përkushtimi ynë ndaj talentit vendor do t’ju kursejë kosto dhe do të sigurojë cilësi dhe njohuri lokale për projektin tuaj.
  6. Rrjeti i Gjerë i Kontaktit: Gjeni të gjithë stafin e duhur të prodhimit, aktorë dhe talent vendor, ofrues të pajisjeve të filmimit, studio dhe teatro që mund të plotësojnë nevojat tuaja, dhe menaxherë të vendndodhjes.
  7. Seminare dhe Trajnime: Ofrim seminare dhe trajnime për të ndihmuar grupet dhe individët të zhvillojnë aftësitë e nevojshme për të përfunduar projektin e tyre.
  8. Ekspertizë të Shumëfishtë: Nga gazetaria hulumtuese, prodhimi multimedial, kontrolli i fakteve, deri te edukimi mediatik dhe prodhimi audio/video, ekipi ynë ka ekspertizën e nevojshme për të çuar projektin tuaj në nivelin tjetër.

Në ACQJ, jemi të pasionuar për të ndihmuar krijuesit të realizojnë vizionet e tyre dhe të sjellin ndryshime pozitive në botën e mediave. Kontaktoni me ne sot dhe le të fillojmë udhëtimin tuaj drejt suksesit mediatik!

 

Na kontaktoni:

Paraqisni një kërkesë shërbimi në: info@acqj.al

Na telefononi në: +355688563686

Na vizitoni në: Rruga Pjetër Budi 69, Tiranë, Shqipëri

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter