Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore, është këtu për të ofruar ndihmë të pakufishme dhe profesionalizëm të paepur për gjithë nevojat tuaja mediatike në Shqipëri dhe rajon. Përmes rrjetit tonë të gjerë të bashkëpunëtorëve vendas dhe rajonalë, ofrojmë shërbime të gjithanshme që shtrihen nga kërkimi dhe prodhimi i artikujve, përkthimi, organizimi dhe menaxhimi i xhirimeve, dhe shumë më tepër.

Ja çfarë mund të presni kur zgjidhni të bashkëpunoni me ne:

  1. Krijimi dhe Përkthimi i Artikujve: Për gazetarë të huaj dhe krijuesit e dokumentareve, krijojmë, hulumtojmë dhe përkthejmë artikuj në shqip, anglisht, italisht dhe serbisht, duke u ofruar një rrjedhë efikase të informacionit dhe komunikimit.
  2. Mbështetje në Prodhim: Ekipi ynë i dedikuar vepron si një kompani e pavarur e prodhimit të lajmeve dhe videove, duke ju ofruar gjithë ekipin e punës, pajisjet e nevojshme, dhe menaxhimin e vendndodhjeve të xhirimeve.
  3. Gjetja e Kontakteve të Rëndësishme: Identifikojmë dhe organizojmë takime me aktorë të ndryshëm në fushat e politikës, akademisë, të sigurisë, ekonomi dhe më tej, duke ju ndihmuar të gjeni dëshmitarë lokalë dhe kontribues të vlefshëm për projektet tuaja.
  4. Organizimi dhe Menaxhimi i Xhirimeve: Nga planifikimi i aktiviteteve deri tek sigurimi i akreditimeve zyrtare dhe vendndodhjeve të përshtatshme për xhirime, ne jemi këtu për ta bërë procesin sa më të lehtë dhe efikas.
  5. Ndihma Logjistike: Ofrimi i shërbimeve të ndihmës logjistike, duke përfshirë sigurimin e pajisjeve dhe automjeteve, për të garantuar që gjithçka të rrjedhë pa probleme.
  6. Këshilla mbi Normat Etike dhe Kulturore: Ndihmojmë klientët tanë të kuptojnë dhe të respektojnë normat etike dhe kulturore në Shqipëri, duke garantuar një përvojë të pasur dhe të respektuar.

Nëse jeni të gatshëm të zhvilloni një artikull, raport, dokumentar apo film në Shqipëri dhe rajon, ne jemi partneri juaj i besueshëm dhe i pajisur plotësisht për të realizuar vizionin tuaj. Kontaktoni ACQJ në kanalet e mëposhtme ose vizitoni websajtin tonë www.acqj.al për të mësuar më shumë për shërbimet tona dhe si mund t’ju ndihmojmë të arrini suksesin mediatik.

Na kontaktoni:

Paraqisni një kërkesë shërbimi në: info@acqj.al

Na telefononi në: +355688563686

Na vizitoni në: Rruga Pjetër Budi 69, Tiranë, Shqipëri

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter