Në fushën dinamikisht në zhvillim të gazetarisë, të qëndruarit para dhe të përqendruarit në praktikat më të mira është kyç. Në Qendrën Shqiptare të Gazetarisë së Cilësisë, jemi të përkushtuar në nxitjen e një komuniteti të gazetarëve të informuar mirë, të aftë dhe inovativë përmes moduleve të personalizuara të trajnimit dhe seminareve tona.

A jeni një gazetar aspirant, një shtëpi mediatike, apo një institucion arsimor që synon të thellojë ekspertizën gazetareske? Kërkimi juaj mbaron këtu! Ne jemi të specializuar në krijimin e moduleve dhe sesioneve të trajnimit të përshtatura ndër një varg disiplinash gazetareske. Nga raportimi hetimor, gazetaria digjitale, deri në tregimin etik dhe më tej, ofertat tona janë të dizajnuara për t’ju pajisur me aftësitë kryesore të kërkuara në peizazhin e sotëm mediatik.

Ja çfarë ofrojmë:

  1. Module të Personalizuara Trajnimi: Të dizajnuara për të përmbushur nevojat dhe objektivat tuaja specifike. Trajnerët tanë ekspertë shqyrtojnë thellësisht bazat e gazetarisë ndërsa integrojnë teknika bashkëkohore për të ofruar një përvojë të pasur mësimore.
  2. Seminare të Angazhuara: Seanca interaktive që premtojnë një përzierje të njohurive teorike dhe aftësive praktike. Zhytuni thellë në sfidat e gazetarisë së botës reale dhe mësoni nga ekspertët.
  3. Seanca sipas Kërkesës: Ne e kuptojmë unicitetin e çdo përpjekjeje gazetareske. Prandaj ofrojmë sesione trajnimi sipas kërkesës të përshtatura për të përputhur orarin tuaj dhe preferencat e përmbajtjes.
  4. Prodhimi i Moduleve të Përshtatura: Keni nevojë të veçantë për trajnim? Ne jemi këtu për të zhvilluar module që përputhen përsosur me kërkesat tuaja, duke siguruar një udhëtim mësimor të pasur.

Me ACQJ, ju nuk po merrni vetëm një shërbim trajnimi, por një partneritet të synuar në përpunimin e peizazhit gazetaresk. Së bashku, do të nxisim një kulturë të tregimit të informuar dhe raportimit faktik që rezonon.

Gati të ngrini aftësitë tuaja gazetareske në nivele të reja? Na kontaktoni sot përmes emailit tonë info@acqj.al për të zbuluar se si mund të kontribuojmë në udhëtimin tuaj gazetaresk ose të organizatës suaj.

Na kontaktoni:

Paraqisni një kërkesë shërbimi në: info@acqj.al

Na telefononi në: +355688563686

Na vizitoni në: Rruga Pjetër Budi 69, Tiranë, Shqipëri

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2023 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2023 Giljana Limani.  All Rights Reserved.