A jeni duke kërkuar pajisje mediatike të cilësisë së lartë për projektin tuaj të ardhshëm? Kërkimi juaj mbaron këtu! [Qendra Shqiptare e Gazetarisë së Cilësisë] është qendra juaj për të marrë me qira pajisje të gradës së parë që mund të sjellin vizionet tuaja krijuese në jetë.

Pavarësisht nëse jeni një krijues filmash në fillim të karrierës, një videografer me përvojë, ose dikush që ka nevojë për sistem të shkëlqyer të zërit dhe ndriçimit për një ngjarje, ne ju mbulojmë. Inventari ynë i gjerë përmban të fundit dhe të më të mirat në kamera, lente, sisteme audio, pajisje ndriçimi dhe shumë të tjera. Plus, ekipi ynë i miqësor dhe i ditur është këtu për t’ju ndihmuar të zgjidhni pajisjet e përshtatshme për nevojat tuaja.

Pse të zgjidhni ACQJ për nevojat tuaja të qirave të pajisjeve?

  1. Çmimet Konkurruese: Merrni në duar pajisjet më të fundit pa i shpërthyer kursimet tuaja. Struktura jonë e çmimeve është ndërtuar për të siguruar përballueshmëri ndërsa mbahet cilësia që ju nevojitet për një prodhim të shkëlqyer.
  2. Procesi i Thjeshtë i Rezervimeve: Koha juaj është e çmuar, dhe ne e kuptojmë këtë! Procesi ynë i thjeshtë dhe i shpejtë i rezervimeve siguron që të merrni pajisjet që ju nevojiten, kur ju nevojiten.
  3. Mbështetje Teknike: Nuk jeni të sigurtë se cilat pajisje i përshtaten më mirë projektit tuaj? Profesionistët tanë me përvojë janë vetëm një thirrje larg, të gatshëm të ofrojnë këshilla teknike dhe mbështetje gjatë periudhës së qirasë.
  4. Pajisje të Besueshme: Të gjitha pajisjet tona kalojnë nëpër mirëmbajtje dhe teste të rrepta për të siguruar se janë në gjendje të shkëlqyer dhe gati për përdorim.

Gati të nisni projektin tuaj me pajisje të klasës së parë? Vizitoni faqen tonë të internetit [vendosni lidhjen e faqes së internetit] ose na telefononi në [vendosni numrin e telefonit] për të eksploruar gamën tonë të gjerë të pajisjeve dhe bëni rezervimin tuaj sot.

Në ACQJ, ne jemi këtu për të siguruar që përpjekja juaj krijuese të jetë një sukses i madh!

Na kontaktoni:

Paraqisni një kërkesë shërbimi në: info@acqj.al

Na telefononi në: +355688563686

Na vizitoni në: Rruga Pjetër Budi 69, Tiranë, Shqipëri

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter