Ekipi i Mbështetjes së Prodhimit të ACQJ mund të sigurojë pajisje dhe mbështetje të nevojshme për eventet tuaj të veçantë dhe angazhimet tuaja të ndryshme. Pavarësisht nëse janë mikrofonë dhe pajisje zanore, projektorë dhe ekrane, kamera, video-konferenca, transmetim në web ose të gjitha sa më sipër, ne mund t’ju ndihmojmë që angazhimi juaj të jetë i suksesshëm.

Mbështetje në mësimdhënie dhe trajnime:

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth prodhimit të videove, prodhimit multimedial, prodhimit dhe shpërndarjes së lajmeve investigative/hulumtuese, MOJO, redaktimit dhe publikimit, Ekipi i Mbështetjes së Prodhimit të ACQJ mund ta lehtësojë këtë. Ne mund të ndërtojmë module të përshtatura për nevojat dhe qëllimet tuaja.

Fushat e ekspertizës:

– Gazetari Hulumtuese;

– Prodhimi multimedial;

– Gazetari e të dhënave;

– Gazetari Mobile (MOJO);

– Kontrollimi i fakteve (Fact Checking);

– Edukimi mediatik;

– Prodhim audio/video.

Na kontaktoni:

Paraqisni një kërkesë shërbimi në: info@acqj.al

Na telefononi në:+355688563686

Na vizitoni në: Rruga Pjetër Budi 69, Tiranë, Shqipëri

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter