31 MINUTA

 

Programi 31 Minuta është një program televiziv analitik, hulumtues dhe dosier i cilësisë së lartë, me 18 episode për sezon, i transmetuar në prime time. Ky program synon të hedhë dritë dhe të shqyrtojë me thellësi çështje që janë të rëndësishme për interesin publik, por të trajtuara në mënyrë të kufizuar në median shqiptare në ditët e sotme. Ndryshe nga programet aktuale televizive në median shqiptare, programi përqendrohet në çështje dhe njerëz, jo liderë dhe politikën. ai të prodhohet nga një ekip gazetarësh profesionistë, me ndihmën e reporterëve të rinj dhe premtues të Qendrës Shqiptare për Gazetari Cilësore.

Për të parë produktet e këtij emisioni klikoni këtu.

 

 

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter