Vlerësimet e vëzhguesve vendore për zgjedhjet e 25 prillit


A ishin zgjedhjet e 25 Prillit më të mirat ndër vite në Shqipëri apo sërish ka pikëpyetje për standardet? Vëzhguesit vendore tregojnë sonte në 31 Minuta vlerësimet për procesin që u monitorua imtësisht edhe nga partnerët ndërkombëtarë. Cilat ishin pikat e forta dhe të dobëta të institucioneve zgjedhore? A u kuptuan gjerësisht nga publiku rregullat e reja të zgjedhjeve? Ndërsa KAS dhe Kolegji Zgjedhor duhet të japin verdiktin e zgjedhjeve dhe KQZ të shpallë rezultatin përfundimtar të zgjedhjeve, vëzhguesit vendore inkurajojnë ata që japin drejtësi, të hetojnë çdo parregullsi që u denoncua në zgjedhjet parlamentare të 25 Prillit.

Ky vëzhgim është realizuar në kuadër të programit 31 Minuta, një bashkëpunim mes @RTSH Radio Televizioni Shqiptar dhe #ACQJ, me mbështetjen e U.S. Embassy-Tirana
#31Minuta

1 views

You may also like

Sinjalizo
Sinjalizo
6 views
E ardhmja e zymtë e pensioneve
29:45
E ardhmja e zymtë e pensioneve
1 views
Kush do t’i presë turistët?
30:08
Kush do t’i presë turistët?
2 views
Superleku që fundosi euron
30:45
Superleku që fundosi euron
2 views
Tregtimi i mallrave të falsifikuara
16:47
Tregtimi i mallrave të falsifikuara
1 views
Infermieria, “Green Card” për në Europë
11:14
Infermieria, “Green Card” për në Europë
0 views
Pakti për Universitetin, 5 vite më pas
30:29
Pakti për Universitetin, 5 vite më pas
0 views
Vendimet e pa zbatuara të Strasburgut
29:49
Vendimet e pa zbatuara të Strasburgut
1 views
Braktisja e Bujqësisë (Pjesa 2)
19:53
Braktisja e Bujqësisë (Pjesa 2)
0 views
Braktisja e Bujqësisë (Pjesa 1)
21:32
Braktisja e Bujqësisë (Pjesa 1)
0 views
What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry

Leave a comment

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2023 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2023 Giljana Limani.  All Rights Reserved.