Shërbimi delivery

Shërbimi Delivery (postar) në Shqipëri solli një ndryshim rrënjësor në tregun vendas, por nga ana tjetër nxorri në pah defekte të funksionimit të zinxhirit tregtar. Kompani të ndryshme tekstilesh, teknologjie, subjekte shërbimi konsumi si restorante, piceri, njësi tregtimi lulesh patën një shtim të shitjeve përmes internetit, duke shfrytëzuar shërbimin e shpërndarjes së shpejtë me transport të lehtë. Shërbimi solli edhe një rritje të agjentëve të shitjes. Por kjo ngjarje urbane ka edhe një anë tjetër që jo shpesh vihet re. Motorristët sot janë kthyer në një shqetësim për qytetarët, por edhe rrezik për veten duke u ekspozuar më shumë ndaj aksidenteve rrugore. Qindra të vetëpunësuar ofrojnë këtë shërbim, ndonëse rezultojnë të jenë të pa mbrojtur nga aksidentet, për shkak të punës në të zezë, duke krijuar një treg informal transporti në rrugët e Tiranës.

Ky vëzhgim është realizuar në kuadër të programit 31 Minuta, një bashkëpunim mes #RTSH dhe #ACQJ, me mbështetjen e #USEmbassyTirana
#31Minuta

1 views

You may also like

Apartamentet, rriten çmimet, por ulen shitjet!
00:16:47
Apartamentet, rriten çmimet, por ulen shitjet!
2 views
Ku shkojnë paratë e studentëve?
00:15:45
Ku shkojnë paratë e studentëve?
2 views
Elektrikja si zgjidhje ndaj ndotjes
00:16:06
Elektrikja si zgjidhje ndaj ndotjes
1 views
Turizmi përballë mbeturinave
00:14:09
Turizmi përballë mbeturinave
1 views
A po dobesohet parlamentarizmi?
00:16:48
A po dobesohet parlamentarizmi?
0 views
Shifrat e frikshme të inkriminimit, a po vetpastrohet policia?
00:15:15
Shifrat e frikshme të inkriminimit, a po vetpastrohet policia?
0 views
Vizioni Turistik i Shqipërisë
00:15:32
Vizioni Turistik i Shqipërisë
0 views
Media dhe vetërregullimi
00:16:20
Media dhe vetërregullimi
0 views
Rikthim tek lojrat e fatit
00:15:57
Rikthim tek lojrat e fatit
3 views
Sezoni turistik 2024: Viti i provës
00:15:11
Sezoni turistik 2024: Viti i provës
0 views
What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry

Leave a comment

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter