Rritja diskriminuese e pagave

Rritja e pagave mund të jetë lajm i mirë, sidomos kur nga kjo rritje përfton një pjesë e madhe e forcës punëtore në vend. Tashmë Shqipëria ka një ligj të ri për pagat në administratën publike, ku një rritje të madhe pati rroga e deputetëve, presidentit dhe disa zyrtarëve të lartë. Rritje, të paktën në letër, patën edhe pagat e administratës, të cilat në fund të 2024 do të finalizohen. Por shtesa për këta është disa herë më e vogël sesa ajo e zyrtarëve të lartë. Por çfarë do të thotë kjo rritje, a është një reformë afatgjate dhe a duhet të përfshihet indeksimi i pagave përballë inflacionit? Këto pyetje marrin përgjigje në këtë episod të 31 minuta.

0 views

You may also like

Rikthim tek lojrat e fatit
00:15:57
Rikthim tek lojrat e fatit
3 views
Sezoni turistik 2024: Viti i provës
00:15:11
Sezoni turistik 2024: Viti i provës
0 views
31 MINUTA – Talentet, eksod në heshtje
00:14:33
31 MINUTA – Talentet, eksod në heshtje
1 views
31 MINUTA – Bilanci i reformës territoriale
00:16:33
31 MINUTA – Bilanci i reformës territoriale
0 views
31 MINUTA – Të raportosh… për veten
00:14:11
31 MINUTA – Të raportosh… për veten
0 views
Konsultimi Publik
00:30:59
Konsultimi Publik
1 views
Shteti përballë pushtetit
00:10:12
Shteti përballë pushtetit
0 views
Drejtësi dhe tendera
00:28:54
Drejtësi dhe tendera
0 views
Bujqësia me para veresie
00:30:54
Bujqësia me para veresie
0 views
Sinjalizo
Sinjalizo
11 views
What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry

Leave a comment

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter