Pasojat e tërmetit, çfarë do të ndodh tani në Durrës e në zonat e dëmtuara nga lëkundjet tragjike


51 viktima dhe me shume se 900 te plagosur, me mijera shtepi te demtuara e nje numer tjeter banesash te shembura. Ishte ky rezultati i termetit te 26 Nentorit. Por a ishte kjo nje tragjedi e paralajmeruar? 31 Minuta shkoi ne Durres dhe permes zerit te specialisteve do te mundohet te shpjegoje per ju se sa ndikoi pergjegjesia njerezore ne tragedine e Durresit, cilat jane hapat qe ndiqen per te ndertuar, sa zbatohen dhe si kane ndryshuar pergjegjesite e kontrollit dhe sigurise se banesave tona, duke kaluar nga shteti te ndergjegja e privatit. Roli i kolaudatorit te objektit eshte degraduar ne ate fare menyre saqe konsiderohet thjesht plotesimi i nje detyrimi në dokumemtacion, thjesht nje firme e vule dhe ketu gjithcka i mbetet te peshohet nga ndergjegja profesionale e gjithsecilit, -thotë inxhinieri Gazment Oketa. “Njoh plot inxhiniere te zot te cilet preferojne te mos punojne, jo se nuk duan, por duke ditur pergjegjesite qe firma e tyre mban per jeten e njerezve qe strehohen aty, nuk bejne aventura”,-tregon Oketa për 31 Minuta.

0 views

You may also like

Sinjalizo
Sinjalizo
6 views
E ardhmja e zymtë e pensioneve
29:45
E ardhmja e zymtë e pensioneve
1 views
Kush do t’i presë turistët?
30:08
Kush do t’i presë turistët?
2 views
Superleku që fundosi euron
30:45
Superleku që fundosi euron
2 views
Tregtimi i mallrave të falsifikuara
16:47
Tregtimi i mallrave të falsifikuara
1 views
Infermieria, “Green Card” për në Europë
11:14
Infermieria, “Green Card” për në Europë
1 views
Pakti për Universitetin, 5 vite më pas
30:29
Pakti për Universitetin, 5 vite më pas
0 views
Vendimet e pa zbatuara të Strasburgut
29:49
Vendimet e pa zbatuara të Strasburgut
1 views
Braktisja e Bujqësisë (Pjesa 2)
19:53
Braktisja e Bujqësisë (Pjesa 2)
0 views
Braktisja e Bujqësisë (Pjesa 1)
21:32
Braktisja e Bujqësisë (Pjesa 1)
0 views
What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry

Leave a comment

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2023 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2023 Giljana Limani.  All Rights Reserved.