Mungesa e pistave atletike! Një situatë që po dëmton brezat


Izmir Smajlaj vendosi pak ditë më parë një tjetër rekord. Ai konfirmoi atletin e shkëlqyer që na bëri krenarë kur u shpall kampion europe për garat në salla të mbyllura. Por ky është vetëm shkëlqimi që na japin ata pak atletë në aktivitetet ndërkombëtare. Atletika, mbretëresha e sporteve, në Shqipëri është sporti me më pak mbështetje. Si Izmir Smajlaj, Luiza Gega një tjetër nën kampione Evrope dhe të tjerë atletë vuajnë çdo ditë mungesën e kushteve për t’u stërvitur. Pistat atletike në vend kanë mbetur sa gishtat e njërës dorë. Ato nuk ekzistojnë me as nëpër shkolla, një realitet i kundërt me atë që ndodhte para viteve ’90. Një situatë që po dëmton brezat që rriten, të cilët stërviten pa kushte optimale. Trajnerët thonë se fëmijët dhe të rinjtë sot nuk mësojnë më se si të vrapojnë.

0 views

You may also like

Sinjalizo
Sinjalizo
6 views
E ardhmja e zymtë e pensioneve
29:45
E ardhmja e zymtë e pensioneve
1 views
Kush do t’i presë turistët?
30:08
Kush do t’i presë turistët?
2 views
Superleku që fundosi euron
30:45
Superleku që fundosi euron
2 views
Tregtimi i mallrave të falsifikuara
16:47
Tregtimi i mallrave të falsifikuara
1 views
Infermieria, “Green Card” për në Europë
11:14
Infermieria, “Green Card” për në Europë
1 views
Pakti për Universitetin, 5 vite më pas
30:29
Pakti për Universitetin, 5 vite më pas
0 views
Vendimet e pa zbatuara të Strasburgut
29:49
Vendimet e pa zbatuara të Strasburgut
1 views
Braktisja e Bujqësisë (Pjesa 2)
19:53
Braktisja e Bujqësisë (Pjesa 2)
0 views
Braktisja e Bujqësisë (Pjesa 1)
21:32
Braktisja e Bujqësisë (Pjesa 1)
0 views
What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry

Leave a comment

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2023 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2023 Giljana Limani.  All Rights Reserved.