Kur lumi kthehet në kolektor! Ndotja e Erzenit


Të gjithë lumenjtë ndoten…. nuk është thjesht perifrazim i filmit të njohur “të gjithë lumenjtë rrjedhin”. Historia që do të ndiqni është historia e shndërrimit të njërit prej lumenjve që përshkon vendin, në kolektor të ujërave të zeza, në vend ku hidhen mbeturinat dhe vend shkarkim për bizneset.

Në pamjet në vijim do të shihni ndotësit, përgjegjësit, dhe pasojat nga ndotja. Do të shihni se si uji ndërron ngjyrën nga blu e thellë në kafe të errët.

Historia e Erzenit është historia se si sillemi me lumin dhe në përgjithësi me natyrën.

Çfarë na bën përshtypje ne dhe çfarë i bën përshtypje të huajve që jetojnë në Shqipëri?!

A ka më kohë dhe a është e mundur që lumenjtë t’i mbajmë të pastër për vete dhe për brezat që do të vijnë?

0 views

You may also like

Sinjalizo
Sinjalizo
7 views
E ardhmja e zymtë e pensioneve
29:45
E ardhmja e zymtë e pensioneve
1 views
Kush do t’i presë turistët?
30:08
Kush do t’i presë turistët?
2 views
Superleku që fundosi euron
30:45
Superleku që fundosi euron
2 views
Tregtimi i mallrave të falsifikuara
16:47
Tregtimi i mallrave të falsifikuara
1 views
Infermieria, “Green Card” për në Europë
11:14
Infermieria, “Green Card” për në Europë
1 views
Pakti për Universitetin, 5 vite më pas
30:29
Pakti për Universitetin, 5 vite më pas
0 views
Vendimet e pa zbatuara të Strasburgut
29:49
Vendimet e pa zbatuara të Strasburgut
1 views
Braktisja e Bujqësisë (Pjesa 2)
19:53
Braktisja e Bujqësisë (Pjesa 2)
0 views
Braktisja e Bujqësisë (Pjesa 1)
21:32
Braktisja e Bujqësisë (Pjesa 1)
0 views
What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry

Leave a comment

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2023 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2023 Giljana Limani.  All Rights Reserved.