Drejtësi dhe tendera

Megjithë hetimet e vazhdueshme, prokurimet publike ne Shqipëri vazhdojnë të shikohen me dyshim.
Gjatë dy viteve të fundit gjykata antikorrupsion e apelit ka dënuar me vendim të formës së prerë për akuzën e shkeljes së barazisë në tendera 51 persona. Por ata që u përballën me gjykatën antikorrupsion i përkasin kryesisht pushtetit lokal dhe abuzimet e regjisturara nisin që nga tenderat e Ujësjellësit, pastimit në territonin e bashkive e deri tek tenderat e shërbimit zjarrfikës. Funksionarë të lartë vijojnë ende në hetim. Përse janë dënuar më së shumti anëtarë të komisioneve të vlerësimit të ofertave?

0 views

You may also like

Rikthim tek lojrat e fatit
00:15:57
Rikthim tek lojrat e fatit
3 views
Sezoni turistik 2024: Viti i provës
00:15:11
Sezoni turistik 2024: Viti i provës
0 views
31 MINUTA – Talentet, eksod në heshtje
00:14:33
31 MINUTA – Talentet, eksod në heshtje
1 views
31 MINUTA – Bilanci i reformës territoriale
00:16:33
31 MINUTA – Bilanci i reformës territoriale
0 views
31 MINUTA – Të raportosh… për veten
00:14:11
31 MINUTA – Të raportosh… për veten
0 views
Konsultimi Publik
00:30:59
Konsultimi Publik
1 views
Rritja diskriminuese e pagave
00:29:14
Rritja diskriminuese e pagave
0 views
Shteti përballë pushtetit
00:10:12
Shteti përballë pushtetit
0 views
Bujqësia me para veresie
00:30:54
Bujqësia me para veresie
0 views
Sinjalizo
Sinjalizo
11 views
What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry

Leave a comment

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter