COVID-19, intervistë ekskluzive me Ministren e Shëndetësisë Manastirliu


Përse ka dalë jashtë kontrollit situata epidemiologjike e COVID-19?
A ka kapacitete të mjaftushme për testimin dhe gjurmim dhe përse qytetarët me simptoma të renduara lihen në pritje për ditë të tëra për të kryer një tampon?
A do të ishte kursyer skandali i arrestimit te 14 personave te Operatorit te Shërbimeve Shëndetësore të Tiranës para pak ditëve nëse kryerja e një tamponi do të ishte liberalizuar edhe në klinikat private dhe pse hezitohet për një vendimarrje të tillë?
Përse u vonua përshtatja e Spitalit COVID-3 dhe a kemi burime njerzore për të mbushur sturkturat spitalore të dedikuara për pandeminë?
Këto dhe të tjera pyetje në një intervistë eskluzive për episodin e rradhës të emisionit 31 Minuta në RTSH 1 HD

0 views

You may also like

Sinjalizo
Sinjalizo
7 views
E ardhmja e zymtë e pensioneve
29:45
E ardhmja e zymtë e pensioneve
1 views
Kush do t’i presë turistët?
30:08
Kush do t’i presë turistët?
2 views
Superleku që fundosi euron
30:45
Superleku që fundosi euron
2 views
Tregtimi i mallrave të falsifikuara
16:47
Tregtimi i mallrave të falsifikuara
1 views
Infermieria, “Green Card” për në Europë
11:14
Infermieria, “Green Card” për në Europë
1 views
Pakti për Universitetin, 5 vite më pas
30:29
Pakti për Universitetin, 5 vite më pas
0 views
Vendimet e pa zbatuara të Strasburgut
29:49
Vendimet e pa zbatuara të Strasburgut
1 views
Braktisja e Bujqësisë (Pjesa 2)
19:53
Braktisja e Bujqësisë (Pjesa 2)
0 views
Braktisja e Bujqësisë (Pjesa 1)
21:32
Braktisja e Bujqësisë (Pjesa 1)
0 views
What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry

Leave a comment

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2023 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2023 Giljana Limani.  All Rights Reserved.