A shantazhon media?!


Media është një komponent i rëndësishëm i çdo shoqërie dhe kështu ndodh edhe në Shqipëri. Qoftë media tradicionale, gazeta, Radio e TV qoftë ajo që quhet media e re, media online, kanë rolin e tyre në informimin e publikut. Por çfarë ndodh kur media tradhton besimin e njerëzve? Sondazhi i fundit mbi median nxori një detaj të rëndësishëm, atë të korrupsionit brenda vetë medias e cila ka dëmtuar rëndë reputacionin e pushtetit të katërt dhe besimin e publikut tek media. Në segmentin e parë të ’31 Minuta’ ne do të sjellim një dëshmi ku një përfaqësues i një biznesi pranon se është shantazhuar nga një media e rëndësishme, i është kërkuar një shumë e madhe parash, me të vetmin qëllim, vetëm që media të mos merrej me biznesin e tij. Ndjekim gazetaren Sonila Agostini.

0 views

You may also like

Sinjalizo
Sinjalizo
6 views
E ardhmja e zymtë e pensioneve
29:45
E ardhmja e zymtë e pensioneve
1 views
Kush do t’i presë turistët?
30:08
Kush do t’i presë turistët?
2 views
Superleku që fundosi euron
30:45
Superleku që fundosi euron
2 views
Tregtimi i mallrave të falsifikuara
16:47
Tregtimi i mallrave të falsifikuara
1 views
Infermieria, “Green Card” për në Europë
11:14
Infermieria, “Green Card” për në Europë
0 views
Pakti për Universitetin, 5 vite më pas
30:29
Pakti për Universitetin, 5 vite më pas
0 views
Vendimet e pa zbatuara të Strasburgut
29:49
Vendimet e pa zbatuara të Strasburgut
1 views
Braktisja e Bujqësisë (Pjesa 2)
19:53
Braktisja e Bujqësisë (Pjesa 2)
0 views
Braktisja e Bujqësisë (Pjesa 1)
21:32
Braktisja e Bujqësisë (Pjesa 1)
0 views
What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry

Leave a comment

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2023 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2023 Giljana Limani.  All Rights Reserved.